Blomster.




21 maj.

Idag är jag trött. Jag tror jag har varit uppe och kissat 10 gånger inatt. Allt för den där starka vitlökssåsen på hamburgaren jag gjorde igår. jaja.

Igår hade vi grillkväll här, och det var riktigt trevligt!



Idag blir det att gå på konfirmation. Sen slappa ikväll!

Nu så!



Bäsarna är ute! Sköna sommar...

Potäter.

Nu är potäterna i jorden och jag ser redan fram emot färska potäter och sill! Mums!

Annars händer inte så mycket idag, om en stund ska jag laga lite mat, efter det blir det en tur till affären och sen avslutar vi med en korvgrillning ikväll!



Årets första jordgubbe!



Äppelblom.

Förgätmigej.

Nu står det lite nya blommor på bordet i veckobuketten.


11 maj.



Idag ska jag hälsa på S och hjälpa henne laga lite mat är det tänkt. Jag tycker det är så roligt med mat! Det är nog en av mina största intressen. Så det är kul att ge andra lite inspiration!



Sen i eftermiddag ska jag hem och sätta potatis.



Tjing så länge!

Gult är fint.


9 maj.

Vilket väder!

Jag njuter verkligen just nu. Kaffe i solen är livet det.

Idag händer inte så mycket. Jag ska tvätta upp högen i tvättkorgen nu när det är så bra väder så jag kan hänga ut. Sen ska jag laga middag. Njuta lite av solen i eftermiddag, och sen hoppas jag att J hjälper mig att fylla jordgubbslandet med koskit.

Nu blommar körsbär



och plommon.



Första året som plommonträdet blommar, vi satte det 2008 när vi flyttade in. Så det blir kul att se hur plommonen smakar =)

Happening.

Gårdagens begravning var så fin och stilla. Mycket fin.

Idag har vi (läs alla som får jobba och inte är gravida med massa sammandragningar) varit i huset där J´s farfars bröder bodde de sista åren, och röjt massa skräp. Jag kan säga att de var samlare. Så mycket är säkert.



Gissningsvis fick de ihop 2-3 ton skrot på tomten!

Jag stod för fika iaf även om jag inte var till mycket nytta.

Ikväll blir det mat hos A&H, det ska bli skönt att få mat serverad efter en så tuff arbetsdag ;-)

Dagens största happening är nog ändå att jag har tagit bort min Facebook =) Jag har helt enkelt tröttnat på både sidan och deras regler och även endel av människorna ;-)!

Ship och hej!


Ta in ute.

Vad händer och fötter? Inte mycket i detta hushåll iallafall. Har fått en  hel del skolarbete gjort denna veckan, så det känns riktigt skönt. En uppgift kvar, som jag ska göra imorgon förmiddag. För eftermiddagen ska vi på farfar B´s begravning...

En sak som jag gör varje år, varje vecka under hela försommaren, sommaren och sen sent in på hösten. Det är att jag plockar in blommor från trädgården. Så enkelt, men det blir så mycket mer värt inne, än vad det är ute. Buketten på bordet ändras med varje vecka och det är verkligen en humörhöjjare att titta på en fin bukett.





Ute är det kallt just nu, men de utlovar värme lagom till helgen. Vi är bjudna på middag på lördag, det ser jag fram emot, hos A & H.

Hoppas inte det som har kommit upp i trädgården har fryst på nätterna nu... Återstår att se antar jag.





Tjingeling så länge!

RSS 2.0